top of page
blogg morgen.jpg
kvinnesirkel.png

Kvinnegruppe

for åndelige gründersjeler

Uansett om du er en erfaren gründer, fortsatt er i starfasen, eller kanskje ikke har kommet i gang ennå, er du hjertelig velkommen!

Sammen skaper vi et varmt, inkluderende og støttende kvinnefellesskap der det er lav terskel, høyt under taket - og mye hjerterom ♥ 
 

I tillegg til egen Facebookgruppe, fortsetter vi tradisjonen med kvinnesirkler - nå også online!

Gratis medlemskap

Velkommen til Gründersirkelen

Kvinnesirklene rundt bålplassen hjemme hos meg har vært et kjærkomment møtested for kvinner i Fredrikstad/omegn.

 

For at enda flere skal få anledning til å delta i dette oppbyggelige kvinnefellesskapet, utvider jeg tilbudet med online-sirkler på Zoom, og en egen gruppe på Facebook for deg som ønsker et fellesskap med andre gründerkvinner - uansett hvor du bor.

 

Medlemskap i gruppa er gratis, og du melder deg inn her.

For deg som ønsker å delta i en varmt, inkluderende og støttende fellesskap der det er lav terskel, høyt under taket - og mye hjerterom ♥ 

 

Både Facebookgruppa og sirklenes innhold tilpasses etter behov, med en lett blanding av erfaringsutveksling og brainstorming, fellesmeditasjon og gruppecoaching.

Hjertelig velkommen til Gründersirkelen på Facebook.

Det startet med en drøm ...

Drømmen om å finne et sted hvor jeg kunne holde retreats for kvinner hadde modnet seg over tid da jeg plutselig fikk en idé: Jeg kunne jo lage en bålplass i hagen og ha mini-retreats her hjemme!

 

Knapt 3 uker senere, var hagen fylt av grepa kvinnfolk: Kvinner som har tatt skjea i egen hånd og skapt sin egen arbeidsplass. Å, for en dag! Og for en herlig gjeng!!

 

Julisola skinte fra åpen himmel og vi ble sittende ute i flere timer før vi trakk innendørs. Noen overnattet også, og den gode samtalen fortsatte til utpå kvelden dagen etter.

 

Jeg måtte nesten klype meg i armen; drømmen ble virkeliggjort rett foran øynene på meg - og dette var bare begynnelsen ... 

Blir du med videre? Velkommen skal du være!

Meld deg inn her: 
Gründersirkelen på Facebook

logo Y transparent.png
bottom of page